Soluţii pentru închiderea gropii de gunoi

1 min read

În cursul acestei săptămâni am avut o întâlnire foarte importantă cu președintele Consiliului Județean, domnul Mihai Lupu. Am găsit în domnul președinte un partener al comunei Costinești, un om care nu e interesat de barierele politice, un lider implicat și foarte dornic să ajute comuna Costinești.

Am discutat împreună despre problemele localității, printre care și aceea care ne doare cel mai mult. Domnul Mihai Lupu m-a asigurat că știe problema și că există soluții pentru a închide groapa de gunoi din marginea comunei și, după ce l-am ascultat, cred cu tărie că vom fi ajutați și vom scăpa de această problemă. Îi mulțumesc domnului Mihai Lupu pentru că m-a primit. Celor care continuă să arunce cu intoxicări de genul ”Primăria ține cu Iridex”, le atașez răspunsul primit din partea gărzii de mediu, în urma sesizării pe care am trimis-o personal ministrului mediului.

Îi mulțumesc domnului ministru Barna TÁNCZOS și le mulțumesc și reprezentanților Gărzii de Mediu pentru implicare. Și mulțumesc și presei pentru mediatizare. V-am promis că mă voi lupta pentru a rezolva această problemă și mă țin de cuvânt! Vă doresc un weekend cu liniște și sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *